TME is een internationale distributeur van elektronische componenten

Met TME kunt u er zeker van zijn dat aan uw eisen wordt voldaan. Wij zijn een van de toonaangevende distributeurs op de Poolse markt voor elektronische componenten en ons bereik is werkelijk internationaal. Wij opereren wereldwijd, dus waar u ook bent en welk product u ook nodig heeft – wij vinden het voor u!

Onze portefeuille omvat meer dan 500.000 producten van 1.200 fabrikanten
TME bedient ook duizenden leveranciers over de hele wereld en biedt hun verkoop- en logistieke ondersteuning via zijn eigen distributienetwerk van magazijnen.

TME is een toonaangevende distributeur op de Poolse markt voor elektronische componenten
TME is een toonaangevende distributeur op de Poolse markt voor elektronische componenten. TME is een Pools bedrijf met een wereldwijd bereik en een sterke aanwezigheid in Polen en andere Europese landen. Zoals u kunt verwachten van een internationale distributeur van elektronische componenten, omvatten de producten van TME connectoren, kabels, voedingen, testapparatuur, halfgeleiders en nog veel meer. Zie https://www.tme.eu/nl/katalog/potmeters_24/

Tegelijkertijd hebben wij wereldwijd solide partnerschappen opgebouwd met toonaangevende fabrikanten
Tegelijkertijd hebben wij solide partnerschappen opgebouwd met toonaangevende fabrikanten wereldwijd. Met meer dan 500.000 producten van meer dan 1.200 fabrikanten in ons portfolio zijn wij een van de grootste distributeurs op de Europese markt.

Wij bieden een breed scala aan elektronische componenten voor elke toepassing en industriesector: auto-elektronica, industriële automatisering, medische technologie of huishoudelijke apparaten – TME is uw partner bij het vinden van oplossingen die precies zijn afgestemd op uw behoeften!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk